Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین، ایسنا به نقل از ساینس‌دیلی، این تحقیقات به گسترش طیف جدیدی از دستگاه‌های محرک کمک می‌کند. این دستگاه‌ها امکان کنترل فرآیند بازسازی بافت‌های اسکلتی ماهیچه‌ای به وسیله‌ی تحریک الکتریکی را فراهم می‌کنند و می‌توان از آن‌ها برای درمان آسیب‌دیدگی تاندون و آسیب‌های ناشی از ورزش بدون استفاده از دارو یا محرک خارجی استفاده کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دکتر "مانوس بیگز"، محقق اصلی این تحقیقات می‌گوید: یکی از هیجان‌انگیزترین بخش‌های مطالعات ما این است که می‌توان از این دستگاه‌ها برای افزایش سرعت بهبود تاندون‌های آسیب‌دیده به خصوص در ورزشکاران استفاده کرد.

محققان در این مطالعه بررسی کردند که آیا ترکیب درمان‌های الکتریکی و ورزش می‌تواند به بهبود فرآیند درمان تاندون آسیب‌دیده کمک کند یا خیر. آن‌ها دریافتند که بازسازی‌ سلول‌های مرتبط با تاندون را می‌توان با استفاده از تحریک الکتریکی که توسط دستگاه‌های قابل کاشت در بدن ایجاد می‌شود کنترل کرد. انرژی مورد نیاز این دستگاه‌ها را می‌توان به کمک فعالیت و حرکات بدنی فراهم کرد.

دکتر "مارک فرناندز" می‌گوید: درمان موفقیت‌آمیز تاندون آسیب دیده جزو چالش‌های مهم علم پزشکی است.

بازیابی عصب‌ها و بازگشت حرکت به عضو آسیب دیده

تحقیقات ما نشان می‌دهد که کشش ایجاد شده در ایمپلنت هنگام راه رفتن باعث به وجود آمدن بار الکتریکی در ناحیه آسیب دیده شده و به این ترتیب فرآیند بازسازی تاندون آغاز می‌شود.

در این دستگاه محرک از پارچه‌ای مشابه تور استفاده می‌شود که ماده‌ی پیزوالکتریک نام دارد. این پارچه زمانی که کشیده ‌می‌شود یا تحت فشار مکانیکی قرارمی‌گیرد برق تولید می‌کند. جنس آن از نانوالیافی به ضخامت یک هزارم موی انسان است.

دکتر فرناندز افزود: ما دستگاهی قابل کاشت تولید کرده‌ایم که از نظر الکتریکی فعال است و می‌تواند ترمیم تاندون آسیب دیده را کنترل کند. ما در این تحقیقات کیفیت عملکرد درمانی دستگاه را با بهبود ساختار و سازگاری بیولوژیکی آن افزایش دادیم.

به گفته‌ی دکتر بیگس، انتظار می‌رود چنین دستگاهی که انرژی خود را از طریق حرکات بدن تامین می‌کند و می‌تواند بهبود آسیب‌دیدگی تاندون را سرعت بخشد بر سایر دستگاه‌های احیاکننده به خصوص در زمینه‌ی ورزشی تاثیر قابل توجهی بگذارد. این دستگاه‌ها مقرون به صرفه هستند و کاشت آن‌ها در بدن آسان است.

نتایج این تحقیقات در مجله‌ی "Advanced Materials" به چاپ رسیده است.

کد خبر 624245 برچسب‌ها پا

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: پا تاندون آسیب دیده دستگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۸۹۹۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت تسهیلات و تجهیزات حمایتی به خانوارهای آسیب دیده شفتی

به گزارش خبرنگار مهر، موسی فکور عصر یک شنبه در نشست ستاد مدیریت بحران در روستای حادثه دیده امامزاده ابراهیم شفت اظهار کرد: همراهی و همدلی مردم و مسؤولان در حادثه اخیر در روستای امامزاده ابراهیم شفت قابل تقدیر است.

سرپرست معاونت عمرانی استاندار گیلان با تاکید بر پیش بینی سر پناه مناسب و اسکان اضطراری برای ساکنین دائم امامزاده ابراهیم شفت بیان کرد: با توجه به احتمال نامناسبت بودن شرایط جوی در روزهای آتی از هم اکنون اسکان اضطراری منطقه حادثه دیده فراهم شود.

فکور با بیان اینکه خسارت‌های حادثه دیدگان شفت جبران شود، گفت: ارزیابی‌های نهایی از سوی متولیان بیمه ار منطقه حادثه دیده امامزاده ابراهیم (ع) شفت انجام شده و به زودی روند پرداخت آغاز می‌شود.

وی از پرداخت تسهیلات و تجهیزات حمایتی به خانوار آسیب دیده شفتی خبر داد و افزود: مساله حمایت از آسیب دیدگان امامزاده ابراهیم شفت در جلسه هیأت دولت مورد بررسی و تصویب قرار گرفت.

سرپرست معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری گیلان با تاکید بر لزوم همکاری بومیان منطقه با دستگاه‌های اجرای برای سرعت بخشی به خدمات اضافه کرد: همکاری و همراهی مردم با دستگاه‌های خدمات رسان به تسریع خروج از بحران کمک می‌کند.

فکور از صدور رایگان پروانه‌های ساختمانی برای آسیب دیده‌های آتش سوزی روستای شفت خبر داد و اضافه کرد: تعدادی از مهندسین برای انجام رایگان کار در امامزاده ابراهیم شفت داوطلب شدند.

وی با تاکید بر ضرورت ساماندهی سند و املاک دچار حریق شده امام زاده ابراهیم شفت افزود: در نقشه برداری و ثبت سند جهت ساخت ساز باید دقت و نظر بیشتری صورت گیرد.

فکور با اشاره به مشکلات و موانع استقرار ایستگاه آتش نشانی در امامزاده ابراهیم شفت بیان کرد: با توجه به مشکل جذب نیروی سازمانی برای آتش‌نشانی در روستای امامزاده ابراهیم شفت پیشنهاد می‌شود برای انجام خدمات این بخش، نیروی روزمزد به کارگیری شود.

سرپرست معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری گیلان با تاکید بر لزوم رعایت مؤلفه‌های ساخت و ساز چوبی اضافه کرد: کُند سوز کردن چوب‌ها برای کاهش اشتعالزایی در ساخت و ساز روستای امامزاده ابراهیم شفت در دستور کار قرار گیرد.

وی با اشاره به اینکه ایمن سازی خانه‌های روستایی و شهری از اهمیت ویژه ای برخوردار است، افزود: با توجه به حادثه خیز بودن گیلان توجه به دستورالعمل‌های فنی و ایمنی در ساخت و سازها بسیار اهمیت دارد.

به گفته وی، هیچ الزامی برای انتخاب سازه چوبی برای ساخت و ساز مجدد در امامزاده ابراهیم شفت نیست.

کد خبر 6097565

دیگر خبرها

  • تعمیر و تعویض لوله‌های آب آشامیدنی روستای مرزانک
  • پرداخت تسهیلات و تجهیزات حمایتی به خانوارهای آسیب دیده شفتی
  • خسارت ۸۹ میلیارد تومانی طوفان به زیرساخت‌های برق هرمزگان
  • آغاز نقشه برداری واحدهای آسیب دیده از حریق امامزاده ابراهیم
  • عبور از رودخانه با مخاطرات فراوان
  • خواص شگفت‌انگیز این میوه برای سلامت قلب
  • محورهای مواصلاتی شهرستان خوسف آسیب جدی دیده‌اند
  • فداکاری بانوی روستایی برای نجات جان راننده خودرو سانحه دیده
  • بسیج و سپاه با تمام قدرت در کنار مردم امامزاده ابراهیم(ع) است
  • سازمان ملل: ۸۵ درصد از مدارس غزه آسیب دیده‌اند