Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «الف»
2024-05-06@00:05:01 GMT

سازنده کلاشینکف در حال ساخت پهپاد سرنشین دار

تاریخ انتشار: ۳۰ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۷۱۱۲۷۴

موتور پرنده کلاشنیکف جدیدترین محصول کمپانی دفاعی روسی کلاشنیکف است؛ کمپانی‌ای که همگی آن را به واسطه معروف‌ترین تفنگ دنیا،‌ یعنی AK-47 می‌شناسیم. روزگاری این کمپانی روسی تنها در زمینه ساخت تفنگ‌های انفرادی فعالیت داشت،‌ اما امروزه ساخت تجهیزات ضد شورش، تیربارهای نگهبان دارای هوش مصنوعی با توان یادگیری، موتورهای پرنده، گلوله‌های توپخانه دارای هدایت، ربات‌های جنگی نیمه خودکار و… در لیست تولیدات آن دیده‌ می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


موتور پرنده کلاشنیکف که یکی از جدیدترین محصولات این کمپانی به شمار می‌رود، دارای 16 پروانه 3 تیغه است که هر یک از آن‌ها موتوری جداگانه داشته و در قالب 8 جفت پروانه، دو به دو در مقابل یکدیگر قرار دارند و نیروی برا (لیفت) لازم برای برخاستن از زمین و پرواز را فراهم می‌کنند.
این 18 موتور همگی الکتریکی هستند و نیروی لازم برای چرخش را از 2 باتری که پشت صندلی خلبان قرار دارند،‌ دریافت می‌کنند.  استفاده از موتورهای الکتریکی سبب کاهش وزن وسیله می‌شود، اما از سوی دیگر باعث می‌شود این موتور پرنده پیوستگی پروازی بسیار کمی، احتمالا در حد 30 دقیقه، داشته باشد و توان حمل بار آن نیز پایین باشد.

اسکلت موتور پرنده کلاشنیکف از جنس فلز است. یک پوشش سبک وزن برای این وسیله نیز ساخته شده که با آن می‌توان اسکلت، موتورها، و باتری را از دید پنهان‌ کرد؛ این پوشش قابل جداسازی است.

این وسیله تنها قادر به حمل یک سرنشین است و هدایت آن توسط دو دسته کنترلی انجام می‌شود. از این موتور می‌توان برای مقاصدی همچون دیده‌بانی، گشت و… استفاده کرد. گرچه همچنان مشخص نیست این موتور پرنده برای مقاصد نظامی ساخته شده و یا سازندگان قصد عرضه آن به بازار غیر نظامی را نیز دارند.
البته این موتور پرنده اولین در نوع خود نیست. پیش‌تر نیز علاقه‌مندان غیرنظامی دست به ساخت موتورهای پرنده مجهز به موتورهای الکتریکی زده بودند. ارتش آمریکا در دهه 1950 میلادی چندین وسیله پرنده مشابه مجهز به موتورهای سوختی و حتی موتور جت ساخته بود که البته هیچ‌کدام وارد خدمت نشدند.

ناگفته نماند امروزه نیز ارتش آمریکا در پی به‌خدمت‌گیری چنین موتورهای پرنده‌ای با قابلیت پرواز خودکار همچون یک پهپاد است و کمپانی انگلیسی مالوی آئروناتیکس (Malloy Aeronautics) و کمپانی مهندسی آمریکایی سوروایس (Survice)‌ عهده‌دار طراحی و توسعه آن هستند. نمونه ساخته شده فعلی این پهپاد می‌تواند بیش از 360 کیلوگرم بار جابه‌جا کرده و با این مقدار بار نیز 100 کیلومتر بر ساعت سرعت داشته باشد.

منبع: الف

کلیدواژه: موتور پرنده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۱۱۲۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

(تصویر) آمریکا پهپاد زیردریایی ساخت

شرکت نورث‌راپ گرومَن، پهپاد زیردریایی بدون خدمه مانتا رِی (Manta Ray) را طراحی کرده که ماموریت‌های طولانی‌مدت انجام می‌دهد و محموله‌ها را به اعماق اقیانوس میبرد.

به گزارش فرادید، مهندسان یک پهپاد زیردریایی خودران مونتاژ کرده‌اند که آژانس پروژه‌های تحقیقاتی پیشرفته دفاعی ایالات متحده (دارپا/DARPA) قصد دارد از آن برای ماموریت‌های دوربرد در اقیانوس استفاده کند.

این پهپاد که «مانتا رِی» نام دارد، با الهام از ماهیان پالیده‌خواری به همین نام با بدن‌های الماس‌شکل و باله‌های بال‌مانند ساخته شده است. این نمونه اولیه که شرکت هوافضایی و صنایع جنگ‌افزاری نورثراپ گرومَن (Northrop Grumman) آن را طراحی کرده و ساخته، یک پهپاد فوق‌العاده بزرگ است که می‌تواند مأموریت‌های طولانی‌مدت و بارگیری‌شده را بدون نیاز به پشتیبانی و تعمیرات انسانی انجام دهد.

این پهپاد پس از استقرار، می‌تواند با لنگر انداختن در بستر دریا و خوابیدن در حالت کم‌مصرف، در انرژی صرفه‌جویی کند.

تاد لیویت، معاون سیستم‌های دریایی و اقیانوسی در نورثراپ گرومَن، در لینکدین نوشت: «من هیجان‌زده هستم که یکی از اولین تصاویر مانتا رِی را که به طور کامل در تأسیسات آناپولیس ما مونتاژ شده، بازنشر کنم.»

دارپا برنامه مانتا رِی را سال ۲۰۲۰ راه‌اندازی کرد تا طراحی خودرو‌های زیرآبی را بهبود ببخشد، از جمله توسعه تکنیک‌هایی برای افزایش ظرفیت بار و صرفه‌جویی در انرژی.

این شرکت در وب‌سایت خود اعلام کرده که نمونه اولیه‌ی مانتا رِی نورثراپ گرومَن چندین ویژگی منحصر به فرد را برای ایجاد «غافلگیری استراتژیک» ادغام می‌کند. این ویژگی‌ها عبارتند از خودگرانی، ظرفیت حمل تجهیزات برای پشتیبانی از ماموریت‌های مختلف، عملکرد‌های صرفه‌جویی در مصرف انرژی و پیوستگی عملکردی به این معنا که طرح را می‌توان جدا و دوباره سرهم کرد. این پهپاد در پنج کانتینر حمل و نقل استاندارد نیز قرار می‌گیرد، به این معنا که می‌تواند در سراسر جهان حمل و مستقر شود.

دیگر خبرها

  • ۲۶ طرح روبنایی در سایت‌های طرح نهضت ملی مسکن سیستان و بلوچستان ساخته می‌شود
  • نمایش نیروی هوایی آمریکا برای ساخت ۲۴ ساعته پهپاد
  • ایجاد ۳۰هزار پارک حاشیه‌ای در مناطق یک، ۴ و ۵ | ۱۰ پارکینگ جدید در تهران ساخته می‌شود
  • بالاخره راز هرم جیزه کشف شد!
  • (تصاویر) عجیب‌ترین خودرو‌های رزمی دوران جنگ جهانی دوم
  • ظاهر عجیب و غریب پهپاد نظامی ساخت هند!
  • اولین موتور سیکلت CNG جهان رونمایی می‌شود
  • (تصویر) آمریکا پهپاد زیردریایی ساخت
  • (ویدیو) تصاویر پربازدید از ساخت پهپاد و سیستم راداری توسط یک جوان افغان
  • تصاویر پربازدید از ساخت پهپاد و سیستم راداری توسط یک جوان افغان + ویدئو