Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-06@07:18:34 GMT

ارایه روشی برای ساخت الیاف رسانا با نانولوله های کربنی

تاریخ انتشار: ۲۱ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۲۲۱۶۱۰

ارایه روشی برای ساخت الیاف رسانا با نانولوله های کربنی

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ستاد توسعه فناوری نانو، پژوهشگران موفق به توسعه روشی شدند که با استفاده از آن می‌توان الیاف مبتنی بر نانولوله‌کربنی تولید کرد. در این روش از پیوند شیمیایی برای ایجاد الیاف استفاده می‌شود که موجب بهبود خواص الکتریکی و مکانیکی در این مواد شده است.

گانگ وانگ از محققان این پروژه در موسسه علوم و فناوری پیشرفته بکمن می‌گوید: نانولوله‌های کربنی ساختار قدرتمندی داشته و از هدایت الکتریکی و گرمایی بالایی برخوردارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بنابراین، این مواد می‌توانند کاربردهای گسترده‌ای در ساخت باتری، الیاف و ترانزیستور داشته باشند.

با این حال، ترکیب این نانولوله‌ها با مواد مختلف می‌تواند منجر به از دست دادن برخی از این خواص بسیار مهم شود.

لیدینگ از محققان این پروژه می‌گوید: ما روشی ارائه کردیم که با استفاده از آن می‌توان این خواص را دوباره به مواد بازگرداند. در این روش از اتصال نانولوله‌های کربنی منفرد به هم استفاده شده است. زمانی که جریان را از میان این مواد عبور می‌دهد، مقاومت در محل اتصال به حداکثر می‌رسد، جایی که نانولوله‌ها به هم متصل شده‌اند. در نتیجه، گرما در این نقاط تولید می‌شود و ما از این گرما برای اتصال نانولوله‌ها به هم استفاده می‌کنیم.

این فرآیند یک مرحله‌ای است، به محض تشکیل پیوند، مقاومت در محل اتصال کاهش می‌یابد و ماده سرد می‌شود. همانند درست کردن پاپ کورن که با باز شدن دانه، فرآیند به اتمام می‌رسد.

این گروه تحقیقاتی در ابتدا با مشکلاتی برای این کار مواجه بودند؛ برای مثال، جریان و شرایط مناسب برای ایجاد اتصالات برای آن‌ها مشخص نبود. با آزمایش‌های متعدد آن‌ها موفق به تعیین جریان مناسب شدند.

به اعتقاد محققان این پروژه، این نتایج اولین گام در مسیر ساخت دسته جدیدی از مواد است. آن‌ها علاقه‌مند هستند تا ببینند که این دسته از مواد را تا چه حد می‌توان مستحکم تولید کرد و چگونه می‌توان هدایت الکتریکی را بهبود داد.

کد خبر 4875344 میترا سعیدی کیا

منبع: مهر

کلیدواژه: فناوری نانو تحقیقات علمی تولید فناوری نانو معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری نوآوری شرکت دانش بنیان تحقیقات علمی گوگل ایالات متحده آمریکا تولید شرکت هواوی اینترنت موبایل فناوری فضایی ناسا ربات نانولوله ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۲۱۶۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روشی ساده برای به دام انداختن مار کبری (فیلم)

ویدئوهای دیدنی دیگر در کانال های آپارات و یوتیوب عصر ایران ???????????? کانال 1 aparat.com/asrirantv کانال 2 aparat.com/asriran کانال 3 youtube.com/@asriran_official/videos کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: دفاع جانانه یک مرغ از جوجه‌هاش در برابر حمله مار (فیلم) قلدربازی یک میمون برای ۲ مار کبری (فیلم) لحظه تماشایی تولد مار کبرا در دستان یک مرد (فیلم)

دیگر خبرها

  • ساخت نوع جدیدی از مواد متخلخل که می‌توانند گازهای گلخانه‌ای را ذخیره کنند
  • اصلاح‌طلبان؟ خیر، متشکرم!
  • روشی ساده برای به دام انداختن مار کبری (فیلم)
  • روشی برای جلوگیری از آلزایمر + فیلم
  • با رویای ریلی هیتلر آشنا شوید؛ قطار عجیب نازی ها که هیچگاه ساخته نشد!+ فیلم
  • روشی برای درمان تنبلی چشم
  • باکتری‌ها برای ما رشته سیم رسانا می‌سازند
  • سازمان نظام مهندسی بازوی تخصصی راه وشهرسازی آذربایجان غربی
  • آموزش ساخت پمپ آب قوی با مواد اولیه ساده و ارزان در خانه (فیلم)
  • امکان تامین نهاده دام و طیور با کشت فراسرزمینی/می توان هاب غذایی منطقه شد