Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-06@07:11:26 GMT

اولین کاراوان تمام الکتریکی جهان ساخته شد

تاریخ انتشار: ۲۵ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۱۲۱۴۳۹

اولین کاراوان تمام الکتریکی جهان ساخته شد

به گزارش پایگاه خبری نیو اطلس، این کاراوان که EVR نام دارد بر اساس یک سیستم مدیریت انرژی متمرکز کار می‌کند که توسط یک استارتاپ موسوم به OzXcorp توسعه یافته است.
در این سیستم مدیریت انرژی یک باتری لیتیومی ۱۴.۳ کیلو ولتی درون یک شاسی فولادی گالوانیزه قرار گرفته و توان الکتریکی آن از طریق یک معماری ۴۸ ولت توزیع می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

توان تولیدی این باتری نزدیک به ۱۲ برابر باتری‌های مورد استفاده در کاراوان‌های عادی است. 
این کارارون قادر است انرژی الکتریکی مورد نیاز خود را از شبکه برق یا از خودرو یدک‌کش دریافت کند. همچنین به یک آرایه از پنل‌های خورشیدی مجهز است که امکان تامین حداکثر ۲۰۳۳ وات توان الکتریکی را دارد. 
نمونه اولیه این کاروان، تنها با استفاده از انرژی خورشیدی توانست در مدت ۶ ماه حدود ۲۰ هزار کیلومتر را در جنگل‌های استرالیا بپیماید.
شرکت Retreat Caravans تمام تجهیزاتی را که ممکن است در خارج از شهر مورد استفاده قرار گیرد از تلویزیون و اجاق برقی گرفته تا دستگاه قهوه‌جوش و کولر گازی، با خاطر آسوده درون این کاراوان تعبیه کرده و در نمایش‌های اولیه نشان داد که امکان استفاده همزمان از تمام این تجهیزات بدون هرگونه نگرانی درباره خالی شدن باتری کاراوان وجود دارد.
به گفته  Retreat قرار است این کاراوان با قیمت ۷۵.۶۲۵ دلار به بازار عرضه شود. 

برچسب‌ها باتری باتری لیتیوم-یونی پانل خورشیدی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: باتری باتری لیتیوم یونی پانل خورشیدی باتری باتری لیتیوم یونی پانل خورشیدی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۲۱۴۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش چشمگیر ظرفیت انرژی خورشیدی در بریتانیا

جهان تا پایان مارس ۲۰۲۴ شاهد رشد چشمگیر ظرفیت خورشیدی بود. در این میان بریتانیا با ظرفیت کل ۱۵.۸ گیگاوات در تمام تأسیسات خورشیدی خود سرآمد بود که این امر نشان‌دهنده افزایش ۵.۶ درصدی (۸۳۷ مگاوات) نسبت به مارس ۲۰۲۳ در این کشور است.

به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری ایمنا، ظرفیت کل خورشیدی جهان در سال جاری افزایش چشمگیری داشته است. یکی از کشورهای پیشرو در این زمینه بریتانیا است که تنها در مارس سال جاری میزبان ۱۴ هزار و ۷۳۴ تأسیسات خورشیدی بود که ۶۳ مگاوات به ظرفیت کل خورشیدی آن افزود. این میزان بالاترین رقم برای سال جاری، اما کمتر از سطوح اولیه سال ۲۰۲۳ بود، با این وجود هنوز هم به‌طور قابل‌توجهی بالاتر از میانگین‌های موجود بین سال‌های ۲۰۱۶ تا ۲۰۲۱ است.

در این سال‌ها میانگین تعداد نصب‌های ماهانه حدود سه‌هزار مورد بود، اما پس از کاهش شدید در آوریل ۲۰۲۰ به دلیل اقدامات قرنطینه کووید -۱۹، تأسیسات خورشیدی بریتانیا در نیمه دوم سال ۲۰۲۰ دوباره به فاز عملیاتی بازگشت و از سطوح قبل از همه‌گیری فراتر رفت، بنابراین تعداد این تأسیسات در آن طی ۱۲ ماه گذشته به بیش از ۱۵ هزار مورد افزایش داشته است. ۴۹ درصد معادل هفت هزار و ۷۰۸ مگاوات از ظرفیت این تأسیسات خورشیدی از دسامبر ۲۰۲۳ توسط دو مزرعه خورشیدی عملیاتی تأمین می‌شود.

افزایش ظرفیت خورشیدی در بریتانیا

تأسیسات فتوولتائیک خورشیدی داخلی بریتانیا در حال حاضر ۳۰ درصد از کل ظرفیت خورشیدی کشور را تشکیل می‌دهد، اما این سهم در فاصله ۲۰۱۶ تا ۲۰۲۱ در سطحی کمتر از ۲۵ درصد قرار داشت و به‌تازگی به دلیل افزایش تعداد این تأسیسات شاهد افزایش بوده است، به‌طوری‌که ۸۳ درصد از طرح‌های جدید در مارس ۲۰۲۴ برای نصب روی ساختمان‌های مسکونی از این نوع بود که بالغ بر ۴۷ مگاوات معادل ۷۵ درصد از ظرفیت جدید را تشکیل می‌دهد.

در سال ۲۰۲۳ در مجموع ۱۹۱ هزار و ۵۲۴ تأسیسات جدید به این کشور اضافه شد. بریتانیا وجود ظرفیت جدید، در میان کشورهایی با بیشترین استفاده از انرژی خورشیدی در رتبه پنجم بالاترین رکوردها قرار دارد که دلیل آن اندازه کوچک اکثر تأسیسات جدید است.

کد خبر 750756

دیگر خبرها

  • افزایش چشمگیر ظرفیت انرژی خورشیدی در بریتانیا
  • میزان تولید برق نیروگاه بیستون از مرز ۲۱۴ میلیون کیلو وات ساعت گذشت
  • تولید برق نیروگاه بیستون از مرز ۲۱۴ میلیون کیلووات ساعت گذشت  
  • برخورد دو شراره خورشیدی قوی به زمین
  • این باتری چینی با آب کار می‌کند
  • نخستین ربات تمام الکتریکی جهان رونمایی شد/ با توانایی حفظ سرعت ثابت
  • آب به باتری کم مصرف تبدیل شد!
  • نخستین پلتفرم هیبریدی الکتریکی در جهان توسط چری ساخته شد
  • شتاب فراری برای عرضه مدل‌های جدید
  • از اولین کنفرانس بین المللی علوم و فنون هسته ای در اصفهان چه می دانیم؟/ رافائل گروسی؛ مهمان ویژه ایران در «نصف جهان»