Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش پایگاه خبری ساینس دیلی، باتری‌ها موجب افزایش قابل توجه وزن ربات‌ها می‌شوند و قابلیت حرکت، سرعت و مسافت طی شده توسط آن‌ها را محدود می‌کنند. بنابراین محققان به سراغ راهکار دیگری برای ذخیره انرژی رفتند که علاوه بر تأمین توان موردنیاز ربات، قادر است به طور هیدرولیکی نیروی محرکه لازم برای حرکت ربات را نیز فراهم کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


این ماهی رباتیک ۴۰ سانتی‌متر طول دارد و از جنس سیلیکون ساخته شده است. این ربات به دو پمپ هیدرولیکی مجهز است که به باتری‌های سلول روی – یدید متصل هستند. یکی از پمپ‌ها با انتقال یک محلول الکترولیت که به عنوان خون الکتریکی شناخته می‌شود از یک بخش دم به بخش دیگر، دم ماهی را حرکت می‌دهد و پمپ دیگر مایع را از باله‌های پشتی به باله‌های جانبی و زیرین ربات هدایت می‌کند. این سیستم با استفاده از مایع الکترولیت به عنوان منبع تأمین انرژی مکانیکی و الکتریکی، موجب کاهش جرم ربات و در نتیجه افزایش نسبی بار انرژی آن شده و ربات را قادر می‌سازد با هر بار شارژ ۳۶ ساعت را به طور خودکار شنا کند.
گزارش کامل این تحقیقات در نشریه Nature منتشر شده است.

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۴۴۶۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسابقات برنامه‌نویسی و رباتیک کودکان و نوجوانان در دانشگاه شریف

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، حضور ۲۱۵۰ دانش‌آموز در گروه‌های مختلف از جمله اسکرچ جونیور، اسکرچ، برنامه سازی، طراحی وبگاه و برنامه نویسی بر روی سخت افزار (IOT)، گروه‌های خلاقیت، ربات‌های جنگجو، مسیریاب، نوریاب، فوتبالیست و گروه جهانی WRO رقابت جذابی را به نمایش گذاشته اند. این رویداد یک سکو برای کشف استعداد‌های نوجوان در عرصه برنامه‌نویسی نرم افزار و سخت افزار است.

رویداد برنامه‌نویسی و رباتیک کودکان و نوجوانان در محل دانشگاه صنعتی شریف و با هدف ایجاد فرهنگ عمومی برنامه‌نویسی و کشف و پرورش استعداد‌های دانش آموزان در زمینه فناوری‌های پیشرفته برگزار شد.

دانش آموزان برتر، سهمیه حضور در مسابقات جهانی و هزینه مرکز نوآوری دانش آموزی لنسر شریف را دریافت خواهند کرد. (به گفته برگزارکننده مسابقه لنسر به جنگجویان نوک پیکان حمله می‌گویند)

دیگر خبرها

  • تولید برق نیروگاه بیستون از مرز ۲۱۴ میلیون کیلووات ساعت گذشت  
  • (ویدئو) پوست الکترونیکی که دقت لمس آن درست مانند پوست انسان است!
  • بازخوانی پرونده توسعه برق هسته‌ای در ایران؛ از برجام تا مشارکت مردم
  • آموزش ۷۰۰ دانش‌آموز در مدرسه رباتیک امیرکبیر
  • نخستین ربات تمام الکتریکی جهان رونمایی شد/ با توانایی حفظ سرعت ثابت
  • ربات‌های حلزونی برای عملیات نجات و حرکت روی سیارات
  • اجرای قانون جهش تولید دانش بنیان حرکت بزرگ اقتصادی را رقم می زند
  • امنیت انرژی ایران در گرو استفاده صحیح مصرف کنندگان گاز
  • تجهیز صنایع کشور با ربات‌های مجهز به هوش مصنوعی
  • مسابقات برنامه‌نویسی و رباتیک کودکان و نوجوانان در دانشگاه شریف