Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام جم آنلاین از باشگاه خبرنگاران، در دنیای امروز اکثر شرکت‌های سوپر‌اسپرت سازی به سمت بهره‌گیری از انرژی الکتریکی پیش می‌روند.

شاید در نگاه اول دلیل این اتفاق را کاهش مصرف سوخت بدانیم، اما علت اصلی به قدرت بسیار بالای موتور‌های الکتریکی باز می‌گردد.

شرکت‌های خودروسازی با بهره‌گیری از نیروی کمکی موتور‌های برقی، خودرو‌های هیبریدی فوق سریعی را تولید کرده‌اند که هیچ ارتباطی با ماهیت کم مصرف و آرام خودرو‌های هیبریدی اولیه ندارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

موتور‌های الکتریکی معمولا به دور بسیار بالایی می‌رسند و به همین دلیل نیازی به گیربکس ندارند.

از طرفی قدرت آن‌ها تنها وابسته به میزان برق ورودی به مدار موتور است و احتیاجی به تقویت و استفاده از انواع قطعات ارتقائی نیست. در کنار این موارد موتور‌های الکتریکی معمولا کوچک هستند و دست خودروسازان در استفاده از چند عدد موتور الکتریکی در کنار موتور برقی باز است. ماحصل این طرز فکر به تولید ابرخودرو‌های فوق سریعی همچون مکلارن P1، فراری لافراری و پورشه ۹۱۸ انجامیده است.

در این میان برخی شرکت‌ها از این هم فراتر رفته و وابستگی خود را از موتور‌های بنزینی به کل قطع کرده‌اند. ریماک یکی از شرکت‌های پیشرو در زمینه تولید سوپر‌اسپرت‌های تمام برقی است که با مدل ریماک ۱ به شهرت زیادی رسید. حال با گذشت زمان کوتاهی از عرضه ریماک ۱، نوبت به ریماک C Two رسیده که به پرچم‌دار این کلاس نوپا بدل شود.

این خودرو مجهز به دو موتور الکتریکی است که توان تولید نیرویی بیش از ۹۰۰ اسب‌بخار برای هر کدام از موتور‌ها به صورت جداگانه فراهم است! نتیجه دستیابی به مجموعه توان ۱۸۸۸ اسب‌بخار می‌شود. گشتاور این خودرو نیز ۲۳۰۰ نیوتن‌متر بوده که رقم بسیار بالایی به حساب می‌آید. قیمت این ابرخودروی تمام برقی از ۲.۱ میلیون دلار آغاز شده که با توجه به توان بالاتر از بوگاتی شیرون، قیمت مقرون به صرفه‌ای محسوب می‌شود!

شتاب صفر تا ۱۰۰ ریماک C Two در ۱.۸۵ ثانیه اتفاق می‌افتد و بیشینه سرعت آن به ۴۱۲ کیلومتر در ساعت می‌رسد. این خودرو با یک‌بار شارژ قابلیت پیمایش مسافت ۶۵۰ کیلومتر را دارد.

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: خودرو های هیبریدی ریماک C Two ابرخودروی الکتریکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۱۹۹۴۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زاکانی: تخصیص ارز تاکسی‌های برقی تهران تامین شده است

شهردار تهران گفت: در حال حاضر بالغ بر ۲۰۰۰ خودرو برقی آماده بوده و تخصیص ارز برای واردات خودرو‌ها با کمک بانک مرکزی صورت گرفته است.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، استفاده از وسایل نقلیه برقی می‌تواند راهکاری بسیار مؤثر در مسیر رفع و کاهش چالش‌های حیاتی و دارای مزایای زیست محیطی، کاهش وابستگی به سوخت‌های تجدیدناپذیر فسیلی و بهبود کیفیت هوا باشند. از این رو تغییر سبک حمل و نقل از سنتی بنزینی به برقی اهمیت ویژه‌ای‌دارد. در این راستا شهرداری تهران برقی‌سازی ناوگان حمل و نقل عمومی را دنبال می‌کند.

علیرضا زاکانی شهردار تهران پیرامون آخرین وضعیت تاکسی‌های برقی اظهار کرد: تاکسی‌های برقی شامل دو دسته خودمالکی و شرکت مالکی می‌شوند. رانندگان تاکسی در بخش شرکت مالکی، سهامدار آن شرکت خواهند شد.

وی افزود: تعدادی خودرو توسط خودروسازان وارد شده است و در بخش خودمالکی قرارداد‌ها در حال بسته شدن است، به زودی واگذاری خودرو به مالکین صورت خواهد گرفت.

زاکانی ادامه داد: در حال حاضر بالغ بر ۲۰۰۰ خودرو برقی آماده بوده و تخصیص ارز برای واردات خودرو‌ها با کمک بانک مرکزی صورت گرفته است.

گفتنی است یکی از نکات حائز اهمیت برای رانندگان تاکسی، قیمت خودرو‌های برقی است که نیازمند ارائه تسهیلات ویژه است. به گفته شهرداری تهران قیمت این خودرو‌ها قابل رقابت با خودرو‌های بنزینی خواهد بود.

علاوه بر این شهرداری تهران برای راه‌اندازی ایستگاه‌های شارژ این خودرو‌ها پیش از این ۴۰۰۰ نقطه را در سطح شهر تهران در ۲۲ منطقه شناسایی کرده است و بنا دارد تا پایان سال ۱۴۰۳ تعداد ایستگاه‌های اعلامی را احداث و مجهز کند.

دیگر خبرها

  • آغاز فروش اقساطی 2 محصول کرمان موتور (+جدول فروش)
  • مشخصات یک خودروی جدید ایرانی منتشر شد
  • بازگشت پرشکوه هاوال با H۶
  • مشخصات ال۹۰ ایرانی اعلام شد + عکس
  • ال۹۰ ایرانی چه مشخصات و ویژگی هایی دارد؟ + تصویر
  • مشخصات ال۹۰ ایرانی منتشر شد+ عکس
  • زاکانی: تخصیص ارز تاکسی‌های برقی تهران تامین شده است
  • تخصیص ارز تاکسی‌ های برقی تهران توسط بانک مرکزی
  • این برند لوکس چینی به میدان بازمی‌گردد | به دنبال تجسم آینده
  • گلایه تاکسی داران از تاکسی های گرانقیمت برقی